ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ MΑΣ

 
 
ΓΙΑΝΝΑΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Ηλεκτρολογείο Αυτοκινήτων Νέα Σμύρνη Αττική

Το ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων “Γιαννάκας Χρήστος” το οποίο βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στην Νέα Σμύρνη, είναι κοντά σας για περισσότερα από 20 χρόνια παρέχοντας αξιόπιστες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για κάθε ηλεκτρολογική εργασία που αφορά το αυτοκίνητό σας.

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων το οποίο είναι εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό, σύγχρονα μέσα ηλεκτρονικής διάγνωσης, εξειδικευμένο και άρτια τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε ηλεκτρολογικό πρόβλημα προκύψει στο όχημά σας.

 


 

 
 
ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
Στόχος του ηλεκτρολογείου μας είναι να προσφέρει υπεύθυνη εξυπηρέτηση και αξιόπιστες υπηρεσίες και λύσεις για κάθε ηλεκτρολογική εργασία που αφορά στο όχημά σας, για το λόγο αυτό επενδύουμε συνεχώς σε νέα και πρωτοποριακή τεχνολογία καθώς και στην εκπαιδευση του προσωπικού μας.

Με την εμπειρία άνω των 20 ετών είμαστε έτοιμοι να λύσουμε γρήγορα οποιοδήποτε πρόβλημα σας ή να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση.

Φροντίζουμε ώστε να επιτυγχάνουμε την παράδοση του αυτοκινήτου σας στο συντομότερο χρονικό διάστημα και με το χαμηλότερο κόστος δίνοντάς σας παράλληλα τη δυνατότητα να έχετε κάθε στιγμή πλήρη εικόνα για όλες τις διαδικασίες.

 


 

Χάρη στη μακροχρόνια παρουσία μας στο χώρο του αυτοκινήτου, τη συνέπεια μας και το σεβασμός σε κάθε πελάτη μας, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε την σωστή και άμεση επισκευή του αυτοκινήτου σας σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
 
 
 
 
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

στο ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων μας στην Νέα Σμύρνη Αττικής ώστε να σας γνωρίσουμε και να φροντίσουμε για την σωστή λειτουργία των ηλεκτρολογικών αυτοκινήτου σας.