ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Γιαννάκας Χρήστος | Ηλεκτρολογείο Αυτοκινήτων Νέα Σμύρνη Αττική

Για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με τα ηλεκτρολογικά του αυτοκινήτου σας, το ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων “Γιαννάκας Χρήστος” το οποίο βρίσκεται στην Νέα Σμύρνη Αττικής, μπορεί να σας δώσει τις καλύτερες λύσεις, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε την οδήγηση με το αυτοκίνητό σας.

Με γνώμονα τη σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση σας, έχουμε δημιουργήσει ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο ηλεκτρολογείο που απαρτίζεται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό ικανό να διαγνώσει οποιοδήποτε ηλεκτρολογικό πρόβλημα του αυτοκινήτου σας και να προτείνει την καλύτερη λύση για την σωστή και οικονομική επισκευή του.

 


 

 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Το έμπειρο και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό μας βρίσκεται πάντα κοντά σας για οτιδήποτε αφορά στο αυτοκίνητό σας και μεταξύ άλλων αναλαμβάνουμε:
 
  Service Αυτοκινήτων
  Μπαταρίες
  Ηλεκτρονικό Έλεγχο
  Επισκευή Μίζας - Δυναμό
  Συντήρηση - Επισκευή - Κλιματισμού
  Επισκευή Αερόσακου
  Επισκευή Ηλεκτρονικών Καντράν
  Επισκευή Ηλεκτρικών Παραθύρων
  Τοποθέτηση Ηχοσυστημάτων
  Επισκευή Immobilizer

 


 

 
 
ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Στο ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων μας φροντίζουμε πάντα για την γρήγορη και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη. Παράλληλα, είμαστε επικεντρωμένοι στην πλήρη ικανοποίηση του προσφέροντας του ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών.

Έτσι, επιτυγχάνουμε την άριστη συνεργασία με κάθε πελάτη που εμπιστεύεται το ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων μας για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζει με το αυτοκίνητό του.

Στόχος του ηλεκτρολογίου μας είναι να αποτελέσει το σύμβουλο φροντίδας του αυτοκινήτου σας αλλά και να μπορεί συνεχώς να ικανοποιήσει κάθε σας ανάγκη σας.
 
 
 
 
 
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

στο ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων μας στην Νέα Σμύρνη Αττικής ώστε να σας γνωρίσουμε και να φροντίσουμε για την σωστή λειτουργία των ηλεκτρολογικών αυτοκινήτου σας.