ΓΙΑΝΝΑΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Ηλεκτρολογείο Αυτοκινήτων Νέα Σμύρνη Αττική
Το ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων “Γιαννάκας Χρήστος” το οποίο βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στην Νέα Σμύρνη, είναι κοντά σας για περισσότερα από 20 χρόνια παρέχοντας αξιόπιστες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για κάθε ηλεκτρολογική εργασία που αφορά το αυτοκίνητό σας.

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων το οποίο είναι εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό, σύγχρονα μέσα ηλεκτρονικής διάγνωσης, εξειδικευμένο και άρτια τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε ηλεκτρολογικό πρόβλημα προκύψει στο όχημά σας...


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με τα ηλεκτρολογικά του αυτοκινήτου σας, το ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων μας, μπορεί να σας δώσει τις καλύτερες λύσεις, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε την οδήγηση...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Το προσωπικό μας ενημερώνεται διαρκώς για τις νέες εξελίξεις στο χώρο των αυτοκινήτων προκειμένου να μπορεί να σας προσφέρει πάντα υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Σχόμος μας είναι η άμεση και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη που εμπιστεύεται το αυτοκίνητο του στο ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων μας.

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ

Το ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων μας είναι εξοπλισμένο με τον πιό σύγχρονο εξοπλισμό και αποτελεί την καλύτερη επιλογή για την επισκευή του αυτοκινήτου σας.